Over ons

100% natuurlijke dier verzorging, made in Holland

Als fervent dierenliefhebbers geloven wij in duurzame, verantwoorden oplossingen in een snel veranderende wereld. Een levendige flora en fauna en duurzame voedsel voorziening zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden maar zijn in de toekomst niet meer zo vanzelf sprekend als in het verleden.

Een snel groeiende wereld bevolking, en daarmee toenemende behoefte aan voedsel en woonruimte zet grote druk op ons eco-systeem en de dieren die erin leven.

 

Toekomstige Generaties

Voor op winst beluste grote bedrijven en semi-corrupte overheden heeft het beschermen van dieren en het milieu vaak niet de hoogste prioriteit.

Door producten te blijven kopen van dit soort multinationals ontnemen we toekomstige generaties de kans om op te groeien op een gezonde planeet met frisse lucht, een grote variëteit aan dieren en planten, een verantwoorde voedsel voorziening en zo min mogelijk verontreiniging en ziektes.

In Sharon B producten vindt je daarom geen pesticiden of giftige chemicaliën zoals bij de meeste andere ‘pet care’ bedrijven.

Daarom produceren wij op een verantwoorde wijze hier in Nederland, bij jou om de hoek. De CO2 uitstoot wordt hiermee zo laag mogelijk gehouden. 

Van onze transportbedrijven en leveranciers eisen we dat ze zo veel mogelijk klimaat neutraal werken en op een fatsoenlijke wijze met hun personeel en stakeholders om gaan.

Ons eigen team bestaat voor een groot deel uit bevlogen vrijwilligers, herintreders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is een onvoorwaardelijke liefde voor dieren en de natuur. 🙏

Een verantwoorde collectie

Voor oplossingen tegen o.a. vlooien, teken, stinkende adem, oormijt, oor ontsteking, ontstoken tandvlees, tandsteen, beschadigde voetzooltjes, verlatingsangst, agressie enz enz. Made in Holland!

Winkelwagen