ONDERSCHEID JE VAN DE REST

Reserveer nu zodat je de eerste in jouw omgeving bent die er één heeft!

Wees er snel bij zodat jij één van de eerste moeders bent, buiten Amerika, die de kans krijgt om één van deze exclusieve designer kinderwagens te bemachtigen. Met deze limited editions zullen jij en je baby zich gegarandeerd van de massa onderscheiden.

ONDERSCHEIDEND IN STIJL​

Het elegante design van een luxe Sharon B kinderwagen zorgt ervoor dat jij en je baby overal waar jullie gaan, bewonderd worden. Mensen zullen hun nek bijna verdraaien als je langs loopt en ze zullen zich afvragen of je misschien een model, actrice of succesvolle onderneemster bent. Eén ding is zeker, je zal voortdurend complimentjes en goedkeurende blikken krijgen. Jullie zullen je op koninklijke wijze van de massa onderscheiden!

Voor vrouwen, door vrouwen

Al onze exclusieve kinderwagens zijn ontworpen door vrouwelijke designers met een voorliefde voor mode, design en luxe. Ieder model wordt, voor productie, uitgebreid getest door een grote groep echte mama’s. Alle kinderwagens zijn handgemaakt door ervaren vakvrouwen en er worden absoluut geen dierlijke producten gebruikt!

Ondersteun vrouwen in nood

Als eigenaresse van een Sharon B kinderwagen lever je een grote bijdrage aan het verbeteren van de situatie van vrouwen in nood. 10% van onze winst gaat namelijk naar non-profit organisaties die strijden tegen ongelijkheid en onrecht tegen vrouwen. Hierdoor heb jij een positieve invloed op de strijd tegen discriminatie, mishandeling en gevangenschap van vrouwen in heel de wereld.

Sharon B gaat doet altijd dat stapje extra om te verzekeren dat jouw kindje de allerbeste start in het leven krijgt. Echte leiders worden niet gemaakt, ze worden geboren!

Reserveer Jouw Designer Kinderwagen Direct!

“The most unbelievable stroller I’ve ever seen in my life. It’s ridiculously classy”

“It’s a must-have and I want this for my future daughter. It’s a statement”

Wees er snel bij zodat jij één van de eerste moeders bent, buiten Amerika, die de kans krijgt om één van deze exclusieve designer kinderwagens te bemachtigen. Met deze limited editions zullen jij en je baby zich gegarandeerd van de massa onderscheiden.

Onze Belofte Aan Jou

Wij zien keer op keer dat onze luxueuze kinderwagens overal plezier en geluk brengen. We weten ook dat onze klanten het allerbeste verwachten als het gaat om kwaliteit, veiligheid en comfort. Daarom weten we 100% zeker dat het, zowel voor jou als voor je baby, liefde op het eerste gezicht is wanneer je jouw Sharon B kinderwagen voor het eerst gebruikt. Desondanks willen we alle mogelijke zorgen bij je weg nemen door je de volgende unieke belofte te doen: als je het niet met ons, en duizenden gelukkige moeders, eens bent dat deze exclusieve kinderwagen de best sturende, best rijdende, meest comfortabele en meest praktische kinderwagen ooit is, stuur hem dan binnen 90 dagen terug en je ontvangt van ons het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten terug binnen 24 uur!

Meld Je Aan Voor De Reserveringslijst

Door jezelf op de reserveringslijst te zetten verplicht je jezelf niet tot een aankoop, het is geheel vrijblijvend!

Je zorgt er op deze manier voor dat je altijd eerste keus hebt uit jouw favoriete modellen. Dus vóór alle andere moeders 2be en voordat deze limited editions uitverkocht raken.

Wij delen geen data met derden dus jouw gegevens zijn gegarandeerd veilig!

Over Ons

Sharon B is opgericht door modeontwerpster Sharon Baks. Na een wereldwijde zoektocht heeft ze uiteindelijk een luxueuze en praktische kinderwagen ontworpen waarmee iedere moeder zich onderscheidt van de massa. Een stijlvol alternatief voor al die saaie kinderwagens die op elkaar lijken en er soms uitzien als aangepaste bureaustoelen. Sharon B wil de dromen, ambities en waarden van de moderne vrouw weerspiegelen: een zelfbewuste vrouw met klasse, die van het leven wil genieten maar die tevens onze planeet beter wil achterlaten voor de volgende generatie.

Onze Producten

Onze designer kinderwagens worden volledig handgemaakt door ervaren ambachtslieden volgens een nauwgezet procedé. De veelzijdigheid van het design en de kwaliteit van de constructie garanderen optimaal gebruiksgemak op elke ondergrond en in alle weersomstandigheden. Deze exclusieve kinderwagens zitten boordevol opties die jouw leven als mama een stuk makkelijker maken en die jouw kindje een veilig en comfortabel vervoer bieden.