Is het artikel toch niet helemaal naar wens? Je kunt het artikel dan binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. 

ARTIKEL BESCHADIGD?

Controleer direct na ontvangst van het artikel, of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij dit direct te melden door een mail te verzenden met een foto van de beschadiging naar info@vlooienbandje.com.

*Let op! Helaas kunnen wij producten die beschadigd zijn, maar niet zijn gemeld niet meer retour nemen.

RETOURVOORWAARDEN

-Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen.
-De artikelen mogen niet gebruikt zijn.
-De artikelen moeten in originele, staat en/of verpakking verkeren.

*Let op! Helaas kunnen wij producten die niet aan onze voorwaarden voldoen niet meer retour nemen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR RETOURNEREN?

Voldoet jouw retour aan de bovenstaande voorwaarden, dan kun je je bestelling per DHL of PostNL naar ons terugsturen. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.

Wij raden je aan om jouw retour met een Track & Trace code te versturen (ook wanneer het pakketje door de brievenbus past). Zonder bewijs van verzending met Track & Trace kunnen wij zoekgeraakte retouren helaas niet terugbetalen.

Via DHL parcel kunt uw uw zending aanmelden, de kosten voor deze brievenbus zending zijn €3,95. Pak je brievenbus pakketje goed in, voeg de factuur toe en kruis aan wat je retour stuurt. 
Vermeld ons retour adres op het pakketje:

Sharon B Design B.V.
Afdeling retouren
Hooilandenallee 24
8332MA Steenwijk

De verzendbevestiging kan worden gemaild naar info@sharon-b.com

U kunt uw bestelling ook aanmelden bij een PostNL service punt. Laat je pakketje voldoende frankeren en zorg ervoor dat je de zending verstuurd met een Track & Trace code, deze code heb je nodig om je retourzending te kunnen volgen. Het is mogelijk om een Track & Trace code te gebruiken voor brievenbuspost.

Na het verwerken van je retourzending krijg je een e-mail dat de retourzending is ontvangen. Indien alles in goede staat is wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten van het betreffende artikel uiterlijk binnen 7 werkdagen teruggestort.

Winkelwagen